Sztárok

Hajdú Péter tiszta Tom Cruise – Sarka Kata mondja, nem mi

Mutatunk két képet, egyiken Hajdú Péter, másikon Tom Cruise látható. Sarka Kata szerint elképesztő a hasonlóság, és nem csak ezzel hízeleg a férjének.

A Hal a tortán ma esti adásában ismét kiderül, hogy a szerelmes ember másképpen látja a szeretett embert, és az is, hogy Sarka Kata mennyire szerelmes a férjébe. Legalábbis mi csak így tudjuk értelmezni azt a beszélgetést, ami az asztal körül zajlott. 

Hajdú Péter tiszta Tom Cruise - Sarka Kata mondja, nem mi

Amikor Kasza Tibi felemlegette, hogy Sarka Kata szeret meztelenül tenni-venni odahaza, legalábbis néha, amikor a gyerekek már lefeküdtek, és Jakupcsek Gabriellában felmerült a kérdés: vajon Hajdú Péter jár-kel-e meztelenül a lakásban. Persze Kasza Tibire lehetett számítani, tette is a megjegyzéseket, hogy biztosan akkor romlott meg Kata látása és hasonlók, de arra, amit Sarka Kata válaszolt, senki sem számított. 

Hajdú Péter tiszta Tom Cruise - Sarka Kata mondja, nem mi

“Ha jobban megnézed mondjuk Peti lábát, szoborszépségű” – kezdte, mire mindenki mosolygott. Kasza Tibi nem is tudta ezt most elképzelni, legfeljebb csak mint egy “kicsit begázosodott Vin Dieselt”.

“Mindenképpen Tom Cruise-hoz hasonlítanám. Szerintem nagyon hasonlít hozzá” – szögezte le Sarka Kata.

Hajdú Péter tiszta Tom Cruise - Sarka Kata mondja, nem mi

Ahogy a Hal a tortán mai vendéglátója, Lakatos Márk megjegyezte: “A szerelem mindent és mindenkit megszépít, és azt kívánom, mindenkinek legyen egy olyan Sarka Katája, aki benne Tom Cruise-t lát.”

A beszélgetésről készült videóra kattintva megnézheted, milyen arcot vágtak az asztal körül ülők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top