Sztárok

Liptai Claudia a nézők szerint is babát vár

Mindenkit lázban tart, vajon valóban várandós-e Liptai Claudia vagy sem. Nos, a legtöbbek szerint valóban "gyanús lehet", hogy a TV2 műsorvezetője babát vár.

A héten robbant a hír, miszerint Liptai Claudia babát vár. Az információt ugyan ő maga még nem erősítette meg, de a Bors igyekezett utánajárni a Centrál Színházban, vajon lehet-e már látni Liptai Claudia gömbölyödő pocakját vagy sem.

A nézőtéren egy tűt nem lehetett elejteni, olyan sokan voltak, a javarészt idősebb nézőkből álló közönség pedig rettentő jól szórakozott Neil Simon darabján. A nézők a szünetben természetesen kibeszélték a legfrissebb pletykákat. Szerintem babát vár, mert nagyon boldognak tűnik, és folyamatosan a hasa előtt tartja a kezét– mondta a lapnak az egyik néző, aki a karzatról figyelte a darabot.

 A több mint kétórás előadás alatt a színésznő állítólag rendre maga elé tette kelléktáskáját, ha az nem volt kéznél, akkor pedig a karjait fonta össze a hasa előtt. Liptai Claudián, akinek máris megjósolták, hogy fia lesz, súlyfelesleg nem látszik, de a tartása mégis árulkodónak tűnik. Egy biztos, hamarosan kiderül az igazság, hogy vajon valóban babát vár-e a TV2 műsorvezetője, hiszen egy kerekedő pocakot nem lehet láthatatlanná tenni. 

A darab alatt készült fotókat ITT nézheted meg! 

A nézők szerint babát vár Liptai Claudia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top