Sztárok

Startolt a Kismenők: nehéz volt a választás

Kismenők címmel új műsor indult a TV2-n. A szombat este debütáló tehetséggondozó produkciót Ördög Nóra és Tilla vezeti.

A Kimenők bizonyítja, hogy a nagy tehetség ott van a kicsikben is. Édes gyermekekből és nagyszerű produkciókból nem is volt hiány. A műsor lelkes zsűrijét Ábel Anita, Lajtai Kati, Hajós András és Apáti Bence balett-táncos alkotják. Ördög Nórának és Tillának ugyan ez volt az első közös munkája, a két profi tévésen azonban ez természetesen nem látszott. Az pedig még érdekesebbé teszi a műsort, hogy mindketten egyben csapatkapitányok is.

 

 

Az első adás során a válogató eseményeit láthatták a nézők. Az előválogatáson a két csapatkapitány 120 produkciót nézett meg, azokból választották ki azt a 28-at, amelyik a zsűri és a szavazó közönség elé került. Minden pozícióra két produkciót jelöltek, a továbbjutásról a zsűri és a szavazók döntöttek.

A Kismenők egyik versenyzője, Harza Márk kedvenc meséivel szállt versenybe. A fiú ritka csontbetegséggel született, amiatt kényszerült kerekesszékbe. Márk korábban azt nyilatkozta, hogy szeretné megmutatni, hogy a fogyatékossággal élők is képesek arra, amire az egészséges emberek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top