Sztárok

A Dolly Roll beintett Flipper Öcsi emlékének

Hiába kötődött ezer szállal az együtteshez a nyolc éve elhunyt énekes, Flipper Öcsi, Dollyék úgy döntöttek, mégis távol maradnak az emlékkoncerttől.

 

A Bors úgy értesült, hogy megannyi ismert zenész és együttes bizony ott lesz Flipper Öcsi emlékestjén, de az a zenekar, amellyel a legnagyobb sikereket érte el az énekes, a Dolly Roll, végül nem fogadta el a meghívást.

A pletykák szerint a régi barátok sértettségből nem jelennek meg, mert nem választhatták ki maguknak azt a dalt, amelyiket ők akartak. Zenészkörökben azt is beszélik, hogy egyébként sem könnyű a Dolly Roll-lal, akiket egyszer már ért egy csúfos atrocitás, hiszen Dolly és Fekete Gyula (Szaxi Maxi) elég öntörvényű és nehezen alkalmazkodó – írja lap. Felkereste az érintetteket, Dolly állítólag Szaxi Maxihoz irányította őket, ő azonban nem volt elérhető. A zenekar menedzsere pedig ennyit mondott:  “Az este házi­gazdája a Step együttes lesz, velük is nagy sikereket ért el Öcsi. Persze nem akkorát, mint a Dolly Rollal. Dollyék először elvállalták a fellépést, később mégis visszamondták. Nem szeretnék sárdobálásba kezdeni, legyen ennyi elég.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top