Sztárok

Liptai Claudia helyére pályázott Demcsák Zsuzsa

A nagy átszerződések és átszervezések idején bizony mindenki foggal-körömmel kapaszkodik saját pozíciójába, vagy megpróbál a hatos pályán felevezve újakhoz jutni. Demcsák Zsuzsa maga vallotta be, hogy bizony ő is megpróbálkozott a szinte lehetetlennel.

 

Persze nem kell semmi komoly rivalizálásra gondolni, egyszerűen csak egy reggeli vicces társalgásról volt szó a Mokka pénteki adásában. A Nagy Duett és a Kismenők kapcsán ült le Demcsák Zsuzsa és Szebeni István beszélgetni a két gigaműsor házigazdáival, Till Attilával, Ördög Nórával, Liptai Claudiával és Majkával.

A beszélgetés a két produkcióról folyt természetesen. A Nagy Duett kapcsán Liptai Claudia, akinek kisfiút jósoltak, megjegyezte, nem véletlen, hogy ő és Majka nem énekel, ennek ellenére szerencsére vannak olyan hírességek, akik majd remekelhetnek, itt persze Demcsák Zsuzsára célzott, aki szintén szereplője lesz a show-nak.

“Egyébként én próbáltalak kifúrni belőle, hogy ne kelljen énekelnem, hanem műsort vezethessek, de azt mondták, hogy nem. Szóba sem jött” – nevetett Demcsák Zsuzsa, amire azonnal jött Liptai Claudia vicces válasza.

“Így van ez, tudod nekem bérelt helyem van. Azt mondják, énekelni ne énekeljen, egyszer próbálta, azt hagyjuk is.” 

A beszélgetés természetesen zökkenőmentesen folyt tovább, majd a végén úgy tűnik, Till Attila meg is örökítette a legfényesebb ötöst, akik szombattól minden hétvégén szórakoztatnak majd minket a TV2-n.

Jó reggelt!!!!#mienkahetvege #tv2 #kismenők #nagyduett

Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2016. április 7.

 A teljes beszélgetést itt nézheted meg:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top