Sztárok

Schwarzenegger zabigyereke apja szakasztott mása

Apasági teszt nélkül is egyértelmű, hogy Joseph Baena Arnold Schwarzenegger gyereke. Elég megnézni ezeket a képeket.

Mondhatnánk, hogy a sors különleges tréfája: Arnold Schwarzenegger nem is sejtette, hogy van egy zabigyereke, miközben a környezetében élőknek éppen az volt gyanús, mennyire hasonlít Joseph Baena a sztárra. A hasonlóság pedig napról napra jobban látszik, itt a legfrissebb fotó.

Schwarzenegger zabigyereke a szakasztott mása

A most 18 éves fiú a hosszú göndör hajával, kigyúrt testével megszólalásig olyan, mintha csak Arnold Schwarzeneggert látnánk 1982-ben, a Conan, a barbár című film forgatásán.

Schwarzenegger zabigyereke a szakasztott mása

Lassan már öt éve köztudott, hogy a sztár még annak idején, amikor a felesége a negyedik gyerekükkel volt várandós, viszonyt folytatott a házvezetőnőjükkel, Mildred Patricia Baenával. Joseph alig néhány héttel fiatalabb Christopher Schwarzeneggernél, de minden gyerek közül ő örökölte a színész legmarkánsabb génjeit. 

Schwarzenegger zabigyereke a szakasztott mása

Összehasonlításként itt egy kép a Schwarzenegger fiúkról az apjukkal. Igaz, hogy a fotó 3 éve készült, de így is jól látszik, amiről beszélünk. Patrick, Schwarzenegger szuper szexinek kikiáltott nagyfia sokak szerint inkább az édesanyja családjára ütött, míg Christopher az apja felmenőire hasonlít.

Schwarzenegger zabigyereke a szakasztott mása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top