Sztárok

Csobot Adél megtáncoltatta kisfiát

Csobot Adél az örökmozgó kismama kategóriánk győztese, ugyanis a harmadik trimeszterében járó énekesnő egyszerűen sosem fárad el. Mint mondja, várandóssága alatt még energikusabb lett, mint valaha. Most épp ugrabugrál és táncol.

Ráadásul mindezt nagyon aranyosan és gömbölydeden teszi Csobot Adél, aki a héten a Hal a tortán című műsorban fog főzőcskézni. A minap épp Zsidró Tamásnál vacsorázott a stáb, akik között Kulcsár Edina is jelen volt, és az est végén hatalmasat táncolt Csobot Adéllal.

“Imádom, hogy még a mai napig tökéletesen érzem magam. Azt gondoltam korábban, hogy majd a várandósság ebben a szakaszában nem leszek már ilyen jól. Kicsit fáradékonyabb leszek, nehezen fogom viselni, de szerencsére erről még mindig nincs szó. Mozgás nélkül egyébként ki sem bírnám. Mindig is energikus voltam, mozogtam, sportoltam, táncoltam. Ez mit sem változott, ráadásul mostanában terhesjógára is járok, hogy minél felkészültebb legyek, ha itt az idő” – mondta az énekesnő korábban az NLCafénak. Csobot Adél egyébként azt is elárulta, hogy a baba nevét még nem tudják biztosra, de már vannak elképzelések, hogy mi legyen, végleg azonban csak akkor döntenek, ha párjával a karjukba fogják a kicsit.

A várandós kismama egy csodaszép sárga ruhában mutatta meg, mekkora pocakja van, miközben megtáncoltatta kisfiát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top