Sztárok

Istenes Bence: voltak pillanatok, amikor legszívesebben lecsaptam volna magam

Istenes Bence régi önmagáról mesélt, és bevallotta, voltak pillanatai, amikor legszívesebben lecsapta volna magát – írja a Bors.

Istenes Bence ma már az RTL Klub egyik meghatározó arca. A műsorvezető azonban bevallotta, hogy pályafutásának kezdetén voltak olyan pillanati, amikre visszagondolva leginkább lecsapta volna magát – írja a Bors.

“…rengeteg jó emlékem van, amiken nevetek, de emellett magamon is röhögök. Voltak olyan pillanataim, amikor legszívesebben lecsaptam volna magam… Egyre nagyobb feladatokat kapok, és egyre jobban elismernek, s nem tagadom, ez jó érzés. Sokat dolgozom is ezért, nyilván van feljebb, de az irány jó, úgy érzem. Szeretnék minél meghatározóbb lenni a magyar médiában, sok műsorban kipróbálnám még magam. A célom, hogy hiteles legyek, odafigyeljenek rám és a véleményemre a nézők” – mondta a magát a zuhany alatt levideózó Istenes Bence.

Istenes Bence: voltak pillanatok, amikor legszívesebben lecsaptam volna magam

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top