Sztárok

Hagyjál főzni: ezért már megsajnálod Vajda Pierre-t

A ma induló Hagyjál főzni! nemcsak attól jó, amit a versenyzők művelnek, hanem Vajda Pierre kritikájától is. Néha már megsajnálod szegényt.

“Vajda Pierre vagyok, ételkritikus. Szenvedélyem a főzés és a gasztronómia. Végigkóstoltam a világot, voltam Michelin-csillagos étteremben és út menti kifőzdében is, de most amire igazán vágyom, hogy házias ízeket kóstolhassak. Magam is főzök minden nap, így át tudom érezni az otthoni főzés  izgalmát, ismerve minden buktatóját is” – írta a Hagyjál főzni! műsor bemutatkozó szövegébe, de Vajda Pierre arra nem gondolt, ami rá vár. 

A műsor első adásában lesz már minden, sírva röhöghetünk a Hagyjál főzni! versenyzőin, és rögtön adás után a Pierre kóstol rovat is elindul. Komolyan, a Konyhafőnökben is voltak mélypontok, de itt már megsajnálod, hogy miket kell megkóstolnia. 

Megnézem
Összes kép (1)

Például a harcsapaprikás túrós csuszával értékeléséből itt van kettő, hogy értsük, miről is van szó:
“Ezt le kell öblítsem.”

“Mióta úszkál tejszínben a túrós csusza? Van egy nagy alapszabálya ennek a dolognak, megfő a tészta, van túró, van tejföl, van szalonna, bemegy a sütőbe, odapörkölődik, ráolvad a szalonna leve, pörc marad utána, az ropog, a tészta megfő. Ez hol van?”

Az ételeken felül Istenes Bencével is meg kell majd “küzdenie” Pierre-nek, aki a jelek szerint jól bírja a strapát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top