Sztárok

Bimbópiercing, vonaglás: Rihanna kitett magáért

Nem azért mondjuk, mert meglepne bárkit is, hogy Rihanna gyakorlatilag meztelenül vonaglik az új klipjében. Inkább csak gratulálnánk, mert alaposan kitett magáért.

Semmi sem terelheti el a figyelmet Rihannáról az új klipjében, erről gondoskodott. Még a zenére is nehéz figyelni, miközben a barbadosi énekesnő vonaglik, tekereg a videón, ráadásul nagyjából semmit sem takaró ruhában.

Bimbó piercing, vonaglás: Rihanna kitett magáért

Rihanna drogos klipjében már megcsodálhattuk a sztár bájait, ismét, de ezúttal kicsit újított is: azonkívül, hogy a kamera alaposan körbejárta minden oldalról a mellét, most még fel is díszítette a forgatásra egy kis peircinggel.

Bimbó piercing, vonaglás: Rihanna kitett magáért

Tudjuk jól, hogy Rihanna hétköznapokon sem éppen szégyellős, bármikor kiteszi, amije van, éppen ezért talán az lehetne a hír legközelebb, ha mondjuk mindent takaró szolid ruhában jelenne meg, vagy hovatovább így énekelne.

Addig viszont alaposan megismerhetjük a sztár minden hajlatát.

Bimbó piercing, vonaglás: Rihanna kitett magáért

Lassan már a fejét sem kell látni, hogy tudjuk: csakis Rihanna lehet a képen.

Bimbó piercing, vonaglás: Rihanna kitett magáért

Érdemes amúgy egy pillantást vetni a klipre, úgy egyben, hogy mindenki lássa, miről is van szó. Mert a képek még a felét sem adták vissza annak, amit láthatsz, ha elindítod a videót:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top