Sztárok

Ő John Travolta ötéves kisfia

John Travoltát egy játékboltból jövet fotózták le, karjában egy kisfiút cipelt, mögötte pedig egy ismeretlen szőke nő sétált.

Ritka pillanatot fotóztak le a minap New Yorkban. John Travolta a kisfiával a karjában sétált, majd a parkban játszott a gyerekkel. Kísérője, egy ismeretlen szőke nő szemlátomást jól szórakozott a színésszel és az ötéves Benjaminnal.

Ő John Travolta ötéves kisfia

A sztár “csodagyereknek” tartja a kisfiát, aki nem sokkal azután fogant, hogy Travolta és Kelly Preston nagyfia tragikus hirtelenséggel elhunyt. A színészpár nem tervezte ezek után, hogy újabb gyereket vállalnak, de ahogy Preston fogalmazott: a sors másképpen akarta.

A most 62 éves John Travolta úgy fogalmazott, megfiatalította a késői apaság. “Élvezem minden percét, amikor Bennel játszom, rengeteg boldogságot ad, igazi felüdülés vele lenni” – és ez a mostani képsort elnézve is jól látszik.

Ő John Travolta ötéves kisfia

Benjamin dadusa születése óta ismeri Travoltáék gyerekét, sőt azt mondják, hogy a színész már akkor felfogadta, amikor a felesége még csak várandós volt. “Így már akkor beszélt Benjaminhoz, amikor a gyerek még csak az anyja hasában növekedett, és megszokhatta a dadus hangját, ami mélyebb kötödést hoz létre a bébiszitter és a kisbaba között” – mesélte anno egy bennfentes a Star magazinnak.

Ő John Travolta ötéves kisfia

Az ismerősök egyébként azt mondják, a kisfiú inkább az édesanyja karakterét örökölte, és nem hasonlít Travoltára. Annak idején azt rebesgették, hogy béranya szült Prestonéknak, de azt is mondták, hogy nem a színész a kicsi apja. Mostanra ezek a pletykák elültek, és mindenki csak élvezi, ha közös képet láthat Travoltáról és Benjaminról.

Ő John Travolta ötéves kisfia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top