Sztárok

A nap, amikor Jennifer Lopez lekövérezte magát

Odafigyel az étkezésére, rengeteget mozog, de amikor elengedi magát, akkor kifejezetten kövérnek tartja magát Jennifer Lopez.

Amikor a View című reggeli műsorban Whoopi Goldberg vendége volt Jennifer Lopez, többek között szóba került az is, milyen remekül néz ki az énekesnő.

“Nincs igazság, hogy neked ilyen a tested” – mondta egy másik meghívott vendég, miután ezt a képet kivetítették a stúdióban.

Gotta get it in… #workinonmyfitness #gymtime #cardio #thereIamwithnomakeupagain! Lol

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

 Mint kiderült, az énekesnő gyerekkora óta imád futni, sőt versenyzett is. “Máig megmaradt ez a szenvedély, imádok futni, nem kihívás az edzés, ami jól jön a turnékon, de utána én is el tudom engedni magam. Na, ezen a fotón például kövér korszakomban voltam” – magyarázta a 46 éves Jennifer Lopez erről a képről.

BBB… Behind-the-scenes Bathroom Belfie

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

A megjegyzése kisebb felháborodást váltott ki, Whoopi Goldberg csak annyit mondott, hogy mutat ő kövér testet, és odasétált az énekesnőhöz. Lopez pedig magyarázkodni kezdett, nehogy valaki testképzavarosnak nézze. “Nem úgy értem, hogy olyan nagyon kövér, de nem ez a versenysúlyom. 3-5 kiló ugrál rajtam, amikor például turnézok, a sok mozgás és a diéta mellett vagyok jó formában. Aztán ennek vége, tömni kezdem magam, és feljönnek rám a kilók. Olyankor érzem, hogy úgy mindenem megvastagszik. Olyan kövér leszek.”

Jennifer Lopez lekövérezte magát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top