Sztárok

Hosszú Katinka mindenkit átvert

Kopaszra vágatta gyönyörű haját Hosszú Katinka. A sportolónő kopasz fotóját Facebook oldalán tette közzé. És mi oka volt megválni hosszú hajától? Mutatjuk a részleteket is.

Hosszú Katinka olyat tett, amit eddig még soha: kopaszra vágatta csodaszép hosszú haját. Előtte-utána fotóját Facebook oldalán is közzétette, a következő magyarázatot fűzve a poszthoz:

“Már sokszor említettem, hogy minden apró részletre próbálok odafigyelni a felkészülés során, hogy a nagy versenyen sikerüljön a maximumot nyújtanom. Ma már olyan szoros az élmezőny, hogy néha hajszálnyi a különbség egy-egy helyezés között. Ezért úgy döntöttem, hogy mindent feláldozva a sikerért, kopaszra vágom a hajam, hogy minél áramvonalasabb legyek a vízben. Alig várom, hogy kipróbáljam az új frizurámat a medencében.”

Már sokszor említettem, hogy minden apró részletre próbálok odafigyelni a felkészülés során, hogy a nagy versenyen siker…

Közzétette: Katinka Hosszu – 2016. március 31.

Mindez akár igaz is lehetne, hiszen a Berlinben két aranyat begyűjtő Cseh Laci is kopaszon ugrik a medencébe. Csakhogy ma április elseje van, és nem dőlünk be a kukában landoló Katinka tréfájának. Mindenesetre díjazzuk kivételes humorát és kreativitását, hogy ilyen cseles módon próbálja rászedni rajongóit.

Tavaly ugyanezen a napon mellplasztikáról írt Facebook-oldalán, amiről később szintén kiderült, csak ugratás volt a részéről. Katinka a lájkot mindenesetre tőlünk is megkaptad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top