Sztárok

Gombos Edináéknál jöhet a harmadik baba

Éppen egy éve gyarapodott négytagúra a család Gombos Edináéknál, máris a harmadik csemetét tervezik férjével. Mint mondják, túl gyorsan nőnek a kicsik, Matteo is már egyéves.

Gombos Edina kicsi fia, Matteo négy hónapos volt, mikor a család úgy döntött: Amerikába költöznek. Mára azonban már a kisfiú is az első életévét ünnepli, a szülők pedig úgy gondolják, kell még egy gőgicsélő pici a családba – írja a Best magazin.

“Mindig azt mondogatjuk egymásnak, hogy a világ legszerencsésebb emberei vagyunk, mert két ilyen csodálatos, gyönyörű gyerekünk van, és mert így szeretjük egymást. Alberto mostanában egyre gyakrabban fűzte hozzá, hogy szeretné, ha bővülne a családunk, mert a gyerekek gyorsan nőnek… Egyre inkább úgy gondoljuk, kell nekünk még egy kis szeretetgombóc, nagyon várjuk a harmadik babát!”

Gombos Edina azt is elárulta, köszönik szépen, egyre jobban érzik magukat Amerikában, és minden a lehető legnagyobb rendben van a család élete körül.

“Imádtunk egész télen pólóban és papucsban járni, februárban is görögdinnyét enni, suli után a medenceparton napozni a gyerekekkel.”

Gombos Edináéknál jöhet a harmadik baba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top