Sztárok

Dér Heni hasa még sosem volt ilyen izmos

Legalábbis ezt gyanítjuk, mert amit pénteken mutatott Dér Heni, attól teljesen lehidaltunk. Szexi dekoltázs és extra izmos has! Le a kalappal.

Dér Heni rengeteget edz és folyamatos mozgásban van, hogy megtartsa elképesztő alakját. A Nagy Duett énekesnője nemsokára Kucsera Gábor mellett lép majd színpadra, és reméljük, hogy jó sokáig eljutnak majd a műsorban.

Nos, hogy bomba formába hozza magát a csinos énekesnő, úgy döntött, hogy személyi edzőjével emelik a limitet, ugyanis a közösségi oldalra felötlött képén már mosolyog, de mint írta, nem volt ez így fél órával ezelőtt.

“Edzés közben még nem mosolyogtam. Az edzőm szigorú passzban volt. Levi, jelzem, már nincs hányingerem!!” – nyugtatott meg mindenkit a bikiniben is dögös Dér Heni.

Kucsera Gáborral pedig már készülnek a nagy megmérettetésre. Izgalmas lesz!

Itt pedig A has még közelebbről:

Go for it☝????️☝????☝???? kicsit ràedzünk a Nagy Duettre..#workout #derheni #biotech #nagyduett #tv2 @tv2official #mienkahetvege

Közzétette: Henrietta Dér – 2016. április 1.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top