Sztárok

Damu felesége éhezik, várandósan 4 kilót fogyott

Poharakat, kerti eszközöket és lapátot is vitt az ószereshez Damu Roland felesége, hogy némi pénzhez jusson, amiből ennivalót tud venni magának és édesanyjának.

Damu Roland felesége várandósan egyre csak fogy, ahelyett, hogy inkább hízna, és táplálná a méhében növekvő babát. Edina a minap annyira kiborult, hogy egy egész éjszakra eltűnt otthonról, a helyzet azonban egyre borzalmasabb. A Blikk felkereste az alkoholproblémával küzdő várandós nőt, Damu Roland feleségét. Kiderült, az asszonynak és édesanyjának annyi pénze sincs, hogy a közüzemi számlákat fizesse, ételre pedig szinte semmi sem jut.

“Roland két hónapja egy fillért sem adott haza, így nincs mit ennünk az édesanyámmal. Nem hiszem, hogy ezt érdemeljük, ha már az nem érdekli, hogy én éhezem, legalább a pocakomban lakó babára gondolhatna, aki az ő kislánya”mondta zokogva Edina, aki azt is elárulta, a közösen kiválasztott nevet a Maját már biztosan nem adja születendő kislányának, helyette Szonjának fogja hívni.

A két asszony annyira szorult helyzetben van, hogy kénytelenek ószeresnek eladni a ház még mozdítható tárgyait. Poharakat, tányérokat, gereblyét, lapátot és más kerti eszközöket tettek pénzé, hogy némi élelmet tudjanak venni.

Damu felesége éhezik, várandósan 4 kilót fogyott

“Megpróbáltam ismerősöktől kölcsönkérni, hogy a gázt és a villanyt ne kapcsolják ki, 175 ezer forint adósságunk van” – mesélte a Blikknek szomorúan Ica néni, Edina édesanyja.

 

“Minden mozdíthatót eladtunk már egy ócskásnak. Amiket Roland vett, a mikrohullámú sütőt és azt a néhány poharat megtartottuk, bármikor jöhet érte, hiszen még mindig van kulcsa a lakáshoz. Nem tudok venni magamnak terhesvitamint, nem tudok megfelelően táplál­kozni, az idegesség miatt négy kilót fogytam, pedig a baba miatt hízni kéne” – zokogott Edina, akitől Damu Roland minél előbb szeretne elválni.

 

Damu felesége éhezik, várandósan 4 kilót fogyott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top