Sztárok

Sebestyén Balázs üzent a TV2-nél dolgozó kollégáinak

Sebestyén Balázs díjat nyert, köszönőbeszédében pedig kritikát fogalmazott meg a TV2-vel kapcsolatban, és üzent az ott dolgozó kollégáinak.

 Szerda este a Pesti Vigadóban átadták a Televíziós Újságírók Díját. Díjat nyert a Sztárban sztár, a Gyertek át szombat este, a legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, a férfiak kategóriájában pedig Sebestyén Balázs nyert.

A köztévének is keményen beszóló Sebestyén Balázs elárulta, hogy Jakupcsek Gabriellának szurkolt, és üzent a TV2-nél dolgozóknak.

“Köszönöm szépen az RTL-nek, hogy hagynak dolgozni. Úgy látszik, hogy egyre magányosabb kis szigetecske vagyunk így a hazai médiapartvonalon, nem szólnak bele abba, hogy milyen televíziót kell készíteni. Én nagyon drukkolok a TV2-nek, hogy ez csak egy rossz álom, és előbb-utóbb el fog múlni, csak tartsatok ki, jó?” – mondta. Az est házigazdája, Hajós András viccesen megjegyezte, hogy a műsorvezető életében először mondott valami fontosat – írja a Blikk.

Sebestyén Balázs üzent a TV2-nél dolgozó kollégáinak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top