Sztárok

Edina szerint Damu Roland többször megütötte őt

Damu Roland felesége a Blikknek mesélt a kapcsolatukról, és azt állítja, hogy a férje már több alkalommal is megütötte őt, feljelenteni viszont nem akarja.

 Damu Roland felesége nagy riadalmat okozott, amikor eltűnt. Edina reggel ment haza. A Blikknek nyilatkozott Damu Rolanddal való kapcsolatáról és komoly vádakat fogalmazott meg.

“A pszcihiátrián ismerkedtünk meg, onnan vitték börtönbe. Nem akartam én még házasságot, de Roland erőltette. Hiába mondtam, ha kiszabadul, éljünk együtt egy kicsit, és utána vegyen feleségül. Csodálatos leveleket írt a börtönből három évig, majd fél évet könyörgött, hogy hagyjam ott a munkahelyemet, anyám a másod­állását, mert ő eltart minket, de sajnos ígéret maradt mindez” – kezdte Edina, aki állítólag már a kapcsolat elején sem tudta kezelni a férfit. “Roland agresszív volt, nem tudtuk, hogyan kezeljük. Hol imádattal becézgetett, hol káromkodva szidott” – mondta Edina, aki súlyos vádakat is megfogalmazott a férjével kapcsolatban.

Amikor először bántalmazott, még nem voltam terhes, de anyukám tanúsíthatja: úgy megütött, hogy két hétig a monoklik miatt nem mertem utcára menni – állítja a nő, majd hozzáteszi: –  Nem vetettem látleletet, mert nem akartam, és most sem akarom bajba sodorni Rolandot. Mondtam neki: megbocsátok, csak mondja meg, miért emelt rám kezet. Veszekedtünk, de egy nyolcvankilós férfit semmi sem jogosít fel arra, hogy egy ötvenkilós nőt bántson.”

Edina állítása szerint a férje akkor is bántalmazta, amikor már terhes volt. “Állapotosan is megpofozott, és leköpött, ezért majdnem fél éve nem is aludtunk együtt. Hibás vagyok én is, de becsapva érzem magam! Bár mindig kitartottam Roland mellett, a gyerekünket nem akarom nála tudni, még akkor sem, ha magzati veszélyeztetés miatt a gyámhatóság tőlem elveszi Maját.”

Edina szerint Damu Roland többször megütötte őt

Damu Roland tagadja a vádakat. “Soha egy ujjal sem bántottam Edinát: nem vagyok hülye, októberig feltételesen vagyok szabadlábon. Ha bántottam, miért nem jelentett fel? Mert nincs bizonyíték, mert hazugság. Arról viszont van rendőrségi jegyzőkönyv, hogy a kedves feleségem a saját anyjának támadt késsel, én álltam közéjük” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top