Sztárok

Anger Zsolt nem fogadja vissza Dobó Katát

Amikor anno Dobó Kata és Anger Zsolt szerelme kiderült, mindenki féltette a színésznőt, hogy a nőcsábász hírében álló párja összetöri a szívét. Mégis másképpen alakult a kapcsolatuk.

Dobó Kata és Anger Zsolt szakítása meglepő fordulat volt, hiszen minden közös interjúban áradoztak egymásról. Miközben sokan féltették a színésznőt az újabb csalódástól, a Story magazin úgy tudja, nem Dobó Katát, hanem volt párját viselte meg jobban a különválás.

Anger Zsolt nem fogadja vissza Dobó Katát

A magazin szerint, miközben a színésznő szemlátomást vidáman jár társasági eseményekre, Anger Zsolt kerüli a nyilvánosságot. Az egykori pár közös színpadi darabját sem játsszák már tavasztól, ezért a munka miatt sem kell találkozniuk. “Idővel színpadon még lehetnek újra partnerek, de az életben már soha, Anger ugyanis ahhoz túlságosan büszke férfi” – olvasható a lapban.

Egy mindkettőjüket jól ismerő kolléga pedig mesélt arról is a Storynak, mennyire viseli meg Angert a szakítás, és mit gondolnak a történtekről a velük dolgozók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top