Sztárok

Majka: Ábel Anita életem negyedik nője – Drágám, add az életed! műsorvezetői egymásról

Közös múltjuk messzire nyúlik vissza, Ábel Anita és Majka éppen ezért alig várja, hogy ismét együtt dolgozhassanak.

Vadonatúj szórakoztató műsor indul májusban a TV2-n, a számos országban már nagy sikert aratott Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy partnerük dönt sorsukról! A show házigazdái Ábel Anita és Majka lesznek. 

Ábel Anita és Majka új műsort kapott a TV2-n

“Valahogy mindig összefúj minket a szél. 2002-ben, azaz tizennégy éve vezettünk először együtt műsort, aztán dolgoztunk más rádiós és tévés produkciókban. Nagyon szeretjük egymást, és már alig várom, hogy újra beszólogathatunk egymásnak. A műsor szerintem rendkívül szórakoztató lesz, igazi hétköznap esti kikapcsolódás, ahol szükség lesz a férfi versenyzők erejére és bátorságára, ennél többet egyelőre nem árulhatok el” – nyilatkozta Ábel Anita. Majka is lelkesen várja a közös munkát, és rangos helyre emelte Drágám, add az életed! műsorvezetőtársát az életében legfontosabb nők sorában, amire különös magyarázata is van.

“Anita életem negyedik nője, mivel anyám, nagyanyám és Hajni után ő az, aki nulláról 1 másodperc alatt fel tud idegesíteni, de annyira, hogy agyvérzést kapok tőle. Ebből kifolyólag a mi műsorunk parázs hangulatú lesz, amiben bőven akad majd marakodás, jóízű adok-kapok, de mindezt mi úgy tudjuk, hogy közben imádjuk egymást. Anitának pont olyan pikírt és szarkasztikus a humora, mint nekem, így garantálom, hogy a nézők jól fognak szórakozni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top