Sztárok

Görög Zita: Bazi nagy görög család vagyunk

Görög Zita temperamentumos, szenvedélyes és családjával együtt elég nagyhangú, vallja a csodaszép műsorvezető, modell, aki a Bazi nagy görög lagzi szereplőihez hasonlítja családját.

“Nálunk egy kukoricavásárlásról is a film juthat bárki eszébe. Mindenki hangosan beszél, egyszerre, és nem igazán lehet rendet tenni” – nevetett az extradögös Görög Zita, mikor a Bazi nagy görög lagzi 2. premier előtti vetítésén temperamentumos családjáról mesélt az NLCafénak.

“A moziba a párommal, a gyerekeimmel, az öcsémmel és a barátnőjével érkeztünk. Konkrétan olyanok vagyunk, mint a filmben látható család. Ha elmegyünk egy étterembe tágabb családi körben, akkor is mi vagyunk a leghangosabbak. Egyszerre beszélnek, egyszerre rendelnek és mindenki a maga hangerején mesél a másiknak. Általában igyekszem rendet tartani, de egy idő után feladom, és csak nevetek. Imádom őket. Egy családi ebéd sem ér úgy a desszerthez, hogy a kislányom el ne törne egy poharat, vagy ki ne öntené az almalevet. Így, bármennyire igyekszem feltűnésmentesen megrendezni ezeket az összejöveteleket, eddig még nem jött össze” – mesélte a fülig szerelmes Görög Zita, aki tavaly decemberben kötött házasságot kedvesével, Tamással. Mint mondja, imádja a déli temperamentumot, az élet pezsgését, és nem véletlen az sem, hogy éppen ezért Dominikán szervezték meg a menyegzőjüket.

“A családomra eddig azt mondtam, hogy olyanok, mint az olaszok, de a filmet látva, akár egy bazi nagy görög család is lehetnénk. Az esküvőnket is éppen e miatt az életérzés miatt tartottuk egy déli helyszínen, Dominikán. Vad, romantikus, szenvedélyes környezetben, mert mi magunk is ilyenek vagyunk. Nem is tudtam volna elképzelni, hogy mondjuk, egy német tóparton mondjuk ki az igent” – nevetett Görög Zita.

Itt pedig egy apró galériát találsz, ami a film premierjén készült:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top