Sztárok

Cserpes Laura autót lopott

Cserpes Laura mindenkit meglepett, amikor elmesélte, hogy mire volt képes tizenhét éves korában...

Cserpes Laurát jókislányként ismerjük, ezért is meglepő, amit nem rég mesélt. 17 éves korában, amikor megkapta a jogosítványát, attól sem riadt vissza, hogy ellopja az anyja kocsiját, ráadásul baleset is lett belőle.

“Tizenhét múlhattam, amikor tilosban jártam. Elkötöttem édesanyám autóját, és hát miért ne akkor történjen baj? Nem adtam meg teljes mértékben az elsőbbséget, és egy motoros belém jött. Hál’ istennek semmi baj nem történt. A kocsi kicsit megsérült, ezért otthon el kellett mondani, hogy mi történt. Egyébként sem szeretek titkolózni, a hazugság mindig kiderül” – idézi a Bors Cserpes Laurát, aki Garami Gábor Class utasaként mesélt a történetről. Természetesen kapott büntetést a történtek miatt. “Úgy emlékszem minimum 2 hét szobafogságot kaptam. Ez nekem nagyon fájdalmas volt, mert szeretek jönni-menni, találkozni a barátaimmal, kutyát sétáltatni” – mondta el a csábos Cserpes Laura.

Cserpes Laura autót lopott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top