nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

A mai napig is forgat, de sosem a hírnévért vagy az ismertségért lett színész, hanem mert élvezi ezt a munkát. Éppen ezért a ma 77 éves színészről vannak olyan képek, amelyeket talán még sosem láttál.
NLCafé
f Ajánlom

A legendás nevettető párosok között van Terence Hill és Bud Spencer, akiknek a neve gyakorlatilag egybeforrt. Pedig a német–olasz származású Hill – eredeti nevén Mario Girotti – 12 éves kora óta játszik filmekben, és mind a mai napig forgat, karrierje során pedig összesen 18 filmben szerepelt együtt Bud Spencerrel.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

A kapcsolatuk ugyan nem indult valami fényesen, de végül életre szóló barátok lettek az Isten megbocsát, én nem című, első közös filmjük után. Érthető, ha Spencer nem feledkezett meg Terence Hill 77. születésnapjáról sem.

Happy Birthday to my friend Terence :-)Friends for lifewww.budspencerofficial.com

Közzétette: Bud Spencer Official – 2016. március 29.

Ma már nevetve szoktak visszaemlékezni arra, hogy Terence Hill egykor egy kövér amatőrnek tartotta Bud Spencert, aki két mondatot sem tud elmondani. Mivel Hill az első filmjük idejére profi színésznek számított, így érthető volt, hogy nem volt bizodalma a sportolóként ismert nagydarab férfihoz.

“Gyerekként tudtam, mi akarok lenni, és nem a hírnévért, hanem mert élveztem, hogy szórakoztathatok” – mondta egyszer a színész, akinek a korai filmjei közül az 1951-ben forgatott Vakáció a gengszterrel című filmből néhány kép kering a neten.

5 Fotó megtekintése

Terence Hill vakáció a gengszterrel

Na nem ez az egyetlen fotósorozat, amiről állíthatjuk, alig ismeri valaki. Például a feleségével készült képekből sem tudunk raklapnyit összehordani, pedig a színész odáig van Lori Zwicklbauerért, amióta a nő jelentkezett hozzá angoltanárnak.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

A párnak született egy saját fia, Jess, akiről még fiatal korában viszonylag sok kép készült. Sok, mármint ahhoz képest, hogy mostanában ennyit sem lehet találni.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

Hillék adoptált fia, Ross 17 évesen egy autóbalesetben vesztette életét, éppen akkor, amikor a színészt akarta meglátogatni egy forgatáson. A tragédiát Terence Hill sosem heverte ki, évekig depresszióval küzdött, mostanra azonban visszatért az életkedve, amit a munka mellett a felesége kitartásának köszönhet.

Sosem látott képek a ma 77 éves Terence Hillről

Ahogyan az archívumokat elnéztük, akad még jó néhány meglepetés. 

9 Fotó megtekintése

Terence Hill képek - vegyes

Bud Spencerrel közeli barátok, így természetes volt, hogy ott volt, amikor megkeresztelték Spencer unokáját, Alessandrot
Még több +
Ki gondolta, hogy Alain Delonnal közös filmjük is van? Pedig 1963-ban Hill még az eredeti nevén szerepelt a Párduc című filmben
Még több +
12 évesen tanult meg lovagolni, egy szerep kedvéért és később igazi lovasguru lett
Még több +
1995-ben ellátogatott abba a német kisvárosba, Lommatzshba, ahol felnőtt és ahol iskolába járt, mielőtt a családdal Drezdába költöztek volna
Még több +
Nem csak színészként tevékenykedik, de rendezőként is megmutatta már magát
Még több +
Két évvel ezelőtt Terence Hill a filmsorozatbeli szerepében, Don Matteóként tűnt fel egy olaszországi fesztiválon. A 77 éves sztár amúgy máig forgatja a sorozatot
Még több +
Annak idején a legtöbb képen zöld szemet színeztek a színésznek, mert túl hihetetlennek tűnt a saját, vakítóan kék szeme
Még több +
A bajuszról elmondta, hogy szerinte nem neki való
Még több +
Mindegy, mennyire maszkírozták el, mert a szeméről mindenki felismerte a sztárt
Még több +

Külön kiemelnénk azt a filmet, amelyben együtt szerepelt Jess fiával. A forgatást nemcsak ő élvezte, hanem a stáb is. Amúgy ez a Spencer–Hill-páros egyik legismertebb mozija, a Különben dühbe jövünk 1974-ben.

3 Fotó megtekintése

Teremce Hill és a fia forgatott

És persze akad bőven olyan is, amelyekről bátran mondhatjuk, hogy mind azt az arcát mutatja Terence Hillnek, amit már olyan jól megszoktunk és megszerettünk.

11 Fotó megtekintése

Terence Hill és Bud Spencer képek

1992-ben a Telegatto olasz filmes díjjal a kezükben
Még több +
A Wetten dass...? nevű híres német talk show-ban is szerepeltek
Még több +
Közös filmjeleneteikből csak néhányat válogattunk össze
Még több +
Mert úgy sem lehetne idetenni minden feledhetetlen pillanatot
Még több +
Megosztás Facebookon