Sztárok

Dundika mindenórás pocakkal vásárol

Dundika egyszerűen csodaszép, és csak úgy sugárzik a boldogságtól, hogy hamarosan kezében tarthatja második kisfiát is. A minap akkora ajándékot vásárolt neki, ami talán nagyobb is lesz a babánál.

Dundika terhessége nem volt épp zökkenőmentes, párja, Majka emiatt rengeteget aggódott érte és a babáért. “A súlyommal szerencsére nincs gond, a problémák inkább amiatt vannak, hogy vashiányos vérszegény vagyok. Számos tablettát kipróbáltunk, de egyik sem szívódik fel rendesen, ezért vénás injekcióban fogom kapni ezután” – mondta korábban Dundika a Story magazinnak.

A célegyenesben azonban már Dunka is felszabadultabbnak látszik, és önfeledten ment vásárolni hatalmas pocakkal, amit meg is örökített egy, a babához képest egyelőre mindenképpen nagynak számító nyuszi társaságában. Egyelőre még nem tudni, hogy Majka és Dundika kisfiának mi lesz a neve, annyi biztos, hogy M-betűvel fog kezdődni.

#mamasandpapas #mamasandpapashungary #szepvolgyiut @mamasandpapas @mamasandpapashungary ???? #márnincssokhátra ????

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top