Sztárok

5 csodaszép fotó a kismama Csobot Adélról

Hamarosan 22. születésnapját ünnepli Csobot Adél, és hamarosan megszületik első gyermeke is. A csodaszép kismama fotóit pedig imádjuk.

Hamarosan világra hozza első gyermekét az év énekesnőjének választott Csobot Adél, mi pedig nem győzünk ámuldozni csodaszép kismamafotóin. Adélnak minden képen ragyog a szeme a boldogságtól.

Egy csodafotózáson jártam (nemsokára láthatjátok a végeredményt) ???????????? #happinessisallaround #babyboy #love #iampregnant #spring #photoshooting #cover #samsunggalaxys7 #edge

Közzétette: Csobot Adél – 2016. március 12.

 Adél a napokban egy interjúban azt is elárulta, hogy szándékosan nem adnak nevet előre a születendő kisfiuknak. “Vannak nevek, vannak ötletek, de még nincs meg a konkrétum, mert abban hiszek, hogy szeretném látni őt, és utána eldönteni, amikor ott először megpillantom, hogy igen, akkor ez lesz a neve.”

Szereti, ha meglepődöm.Szereti, ha nevetek. Szereti, ha királylánynak érzem magam mellette. ????❤️????????????❤️???? #é…

Közzétette: Csobot Adél – 2016. február 14.

Istenes Bence és Csobot Adél azt a pillanatot is megosztotta a Facebookon, amikor kiderült, hogy kislányt vagy kisfiút várnak.

Tökéletes ruha ✔ köszönöm @prieston_by_noemi_nagy ???????????? #thankyou #bestdress #glamour2016 #tonight #prieston #samsunggalaxys7 #happinessisallaround

Közzétette: Csobot Adél – 2016. március 17.

Csobot Adél természetesen úton szeretné világra hozni gyermekét. “Hiszek az ösztönösségben, és amit érzek, az helyén van, és jó lesz, és abban, hogy nem véletlenül lett ez így kitalálva, és nem véletlenül vagyunk így összerakva mi, nők, hogy erre képesek vagyunk.”

???????????????????? #szerelempocak

Közzétette: Csobot Adél – 2016. február 12.

???????????????? #elmondhatatlanuljó #szerelempocak #szeretemeztazembert fotó: @vivienborzi #storymagazin

Közzétette: Csobot Adél – 2016. február 21.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top