Sztárok

Milliókat vert el apja pénzéből a Farm játékosa, Dani

A Blikk információi szerint mindig is nagykanállal habzsolta az életet a Farm versenyzője, Dani, aki a műsor első párbajának egyik szereplője lesz.

Közel 10 millió forintos adósságot csinált édesapjának a Farm játékosa, Dani – írja a Blikk. “Nem akartam középiskola után azonnal továbbtanulni, apu pedig megengedte, hogy elutazzak Új-Zélandra nyelvet tanulni. Legalábbis ez volt a terv, de nekem sem ahhoz, sem a munkához nem volt kedvem, én nyaralni akartam, bulizni, élni az életem. Béreltem egy pálmafás házat, vettem egy jó autót, nagyon sok pénzt elvertem, ami miatt persze apa nem volt boldog” – mondta a Farm játékosa. 

“Úgy nyolc-tíz millió mínusszal jöttem haza, de azóta ezt mind visszafizettem apámnak!” – mondta Dani, aki azt is elárulta, hogy kábítószerrel kapcsolatos ügybe is belekeveredett, amit egy vallomásért cserébe úszott meg. Azóta sok minden változott, összeszedte magát, egy jól működő vállalkozása van, és Budapestre költözött.

Fotó: blikk.hu
Fotó: blikk.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top