Sztárok

Lebukott: Vilmos herceg az exéhez utazik Afrikába

Amikor kiderült, hogy Vilmos herceg nem a családjával tölti a húsvéti ünnepeket, a magyarázat munkaügy volt. Most kiderült, hogy a herceg egykori szerelméhez utazik Afrikába.

Csak tegnap derült ki, hogy Vilmos herceg nem a családjával tölti a húsvétot, amiért kapott hideget-meleget, most egy újabb apróság derült ki az utazásáról. Állítólag a herceg a jótékonysági szervezete munkáját szeretné felügyelni, és ez a halaszthatatlan ügy az, amiért éppen most megy Afrikába.

Lebukott: Vilmos herceg az exéhez utazik Afrikába

Ma már újabb kritikát kapott Vilmos herceg, mondván, lebukott, hogy egykori szerelméhez, Jecca Craighez megy, ráadásul a kenyai útról az utolsó pillanatban döntött a herceg, amitől még furcsább a történet.

Jecca Craig és Vilmos herceg a szakításuk óta is nagyon jóban vannak, és az ismerősök szerint a kettőjük közötti kötelék megbonthatatlan. A lány volt Vilmos első nagy szerelme, mindenre rá tudták egymást venni, egy ideig például jegyeseknek hazudták magukat.

Lebukott: Vilmos herceg az exéhez utazik Afrikába

Azt beszélték, Katalin hercegné egykor nagyon féltékeny volt az elődjére, akit azonban öt évvel ezelőtt végül meghívtak a nagyszabású esküvőjükre, mint Vilmos egyik legközelebbi barátját.

Jecca és Katalin ma már jóban vannak
Jecca és Katalin ma már jóban vannak

Most a hercegen a sor, hogy személyesen gratuláljon a volt szerelmének, aki a hétvégén mondja ki a boldogító igent. Hogy miért csak most és miért ilyen hirtelen döntött Vilmos az utazásról, arról mennek a találgatások. Pedig a legvalószínűbb, hogy régi barátként szeretett volna részt venni a herceg Jecca esküvőjén, és az meg érthető, ha nem teszi ki az utazásnak a két kisgyerekét is.

Lebukott: Vilmos herceg az exéhez utazik Afrikába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top