Sztárok

Tóth Gabi megmutatta, hogy alakul az alakja

Rajongói a falat kaparva kommentelik szanaszét Tóth Gabi legújabb fotóját, amit a Facebookra posztolt. Mint mondják, egyszerűen elképesztő és extraszexi, ahogy kinéz.

Tóth Gabi nemrég diétára és kemény edzésekre fogta magát, aminek meg is lett az eredménye. Körülbelül hetente jelenti rajongóinak egy szexi fotóval, hogy éppen hol tart. Az erőfeszítés azonban most fordult be az igazán látványos kanyarba.

“A közösségi oldalamon folyamatosan szeretném megmutatni a változásokat a testemen, és beszámolni az érzéseimről, tapasztalataimról. Remélem, hogy közösen könnyebb lesz majd” – mondta korábban az énekesnő, aki nagyon következetesen minden héten megmutatja az eredményt.

Ráadásul több kommentelő is megemlítette, hogy Tóth Gabinak jót tett a szerelem, mert szinte sugárzik a boldogságtól és elégedettségtől, ami kiül az arcára és nagyobb erőt ad neki a kitartó munkában.

Most ezt posztolta Tóth Gabi:

Alakulok!????????????????☺️???????????? #lifetilt #lifetiltfood #nemadomfel #elèredhaakarodLifetilt FOOD lifetiltblog

Közzétette: Tóth Gabi – 2016. március 25.

Korábban pedig így mutatta meg, hogy kemény edzésbe kezdett:

Elkezdtük.. Azt hiszem minden az arcomra van írva! ???????????????????????????????????????????? #nemadomfel #90nap #lifetilt #keményvagyok???????????? Lifetilt FOOD

Közzétette: Tóth Gabi – 2016. február 16.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top