Sztárok

Ezt keresték a rendőrök Lagzi Lajcsi birtokán

A Bors munkatársát Csendes Csaba vezette körbe Lagzi Lajcsiék birtokán, többek között azt is elárulta, mit kerestek a rendőrök.

A Bors munkatársa bejutott a rendőrök által átkutatott Lagzi Lajcsi birtokára, ahol Csendes Csaba vezette körbe, aki szintén gyanúsítottja Lagzi Lajcsi és felesége vesztegetési és lopási ügyének. A birtok gondnoka azt is elárulta, hogy a rendőrök a mulatós zenész birtokán sportkocsit kerestek a faforgács alatt.

“A faforgács alatt sportkocsit kerestek. Amikor az első ellenőrzést tartották, és kikötötték a gázt, már akkor azt mondta nekem egy nyomozó, hogy le leszek tartóztatva. Ezért sem lepődtem meg, amikor ugyanazon a napom, amikor Lajcsiékra rontottak, akkor rám is, és bilincsben vittel el. Ártatlan vagyok. Hiszek benne, hogy kiderül az igazság, bár vannak aggályaim. 125 nappal ültem többet, mint amennyit kellett volna” – mondta Csendes Csaba.

Ezt keresték a rendőrök Lagzi Lajcsi birtokán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top