Sztárok

Vilmos herceg magára hagyja a családját

Az elmúlt időszakban sok kritikát kapott a brit uralkodócsalád, kérdés, hogy Vilmos herceg mostani utazását hogyan értékelik az alattvalók.

Nem kétséges, hogy Vilmos herceg odaadó apa, aki minden fontos pillanatban a gyerekei mellett szeretne lenni. Éppen ezért nyomos oka kell legyen, ha most kihagyja a családi húsvétot, ami egyben a kis Charlotte hercegnő első húsvétja is.

Nemrég jött haza a család a téli vakációról
Nemrég jött haza a család a téli vakációról

György herceg idén az apja nélkül keres majd húsvéti tojásokat, mert Vilmos elutazik” – írta a People magazin. A monarchia közösségi oldalán sokan sajnálkoztak, egyesek szerint a herceg feleslegesen megy éppen most Kenyába, ahová bármikor elutazhatna, hogy a jótékonysági szervezete munkáit felügyelje. 

Vilmos herceg magára hagyja a családját

“Ez nem vall Vilmos hercegre, ennyire fontos lenne munkát imitálnia?” – írta az egyik hozzászóló, akivel többen egyetértettek. Sőt néhányan meg is jegyezték, hogy Harry herceg nepáli útja után most a bátyjának “virítania” kell valamit a népszerűségért.

Korábban mindenki Diana hercegnőhöz hasonlította Vilmost, aki a lehetőségekhez képest távol tartja a gyerekeit a szerepléstől, és Katalin hercegnével együtt a családot helyezik a kötelességek elé. Éppen ezért elégedetlenek vele, miközben a brit uralkodócsaládot azért kritizálják sokan, mert szerintük semmilyen hasznos munkát nem végeznek.

Karácsonykor készült fotó: Vilmos ritkán mutatja meg a gyerekeit
Karácsonykor készült fotó: Vilmos ritkán mutatja meg a gyerekeit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top