Jennifer Aniston adoptált – ezt te sem hiszed

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Amerikában az a hír járja egyes bulvárlapok címoldalán, hogy Jennifer Aniston és férje két kislányt fogadnak örökbe. Majd hisszük, ha látjuk, de van néhány izgalmas infó a felvetés kapcsán.
Írta: | 2016. 03. 24. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Például az, hogy Jennifer Anistonnak és férjének, Justin Theroux-nak maga Sandra Bullock segített az örökbefogadással kapcsolatos intézkedéseknél, papírokat megcsinálni, kitölteni, hiszen már ő is két gyerkőc anyukája, akiket magához vett.

A másik érdekesség a dologgal kapcsolatban, hogy Jennifer Anistonék egyenesen két kislányt fogadnának örökbe, akik történetesen testvérek. Nem szeretnék őket elválasztani egymástól – írja az OK magazin.

Jennifer Aniston adoptált – ezt te sem hiszed

A pletykalap egyébként állítja, hogy a folyamatosan várandóssággal „gyanúsított” Jennifer Aniston és párja azért nem beszélnek a procedúráról, mert közeli barátjuk, Sandra Bullock tanácsára, inkább titkolják és tagadják az egészet. Állítólag az intézkedés hossza miatt javasolta a színésznő Anistonéknak, hogy inkább hallgassanak.

De mivel az alábbi ábra szerint Jennifer Aniston még csak férfi nem volt, de terhes többször, sőt már „adoptált is néhányszor”, majd elhisszük a történetet, ha a People címlapján mutatja meg a kicsiket. 

Jennifer Aniston adoptált – ezt te sem hiszed

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus