Sztárok

Ezért lett Harry herceg a Szívek hercege

Annak idején Harry herceg édesanyját, Diana hercegnőt nevezték a Szívek királynőjének, és azzal, ahogyan a herceg viselkedik mostanában, kivívta az emberek megbecsülését, és Diana utódját látják benne.

Ő volt a királyi család fekete báránya. Miközben Vilmos hercegről csupa jót és szépet írtak, az öccse ilyen szalagcímekkel került a címlapokra: Harry herceg kokainbotránya, Harry herceg pucér hátsója egy boros üvegre került, Harry barátnője miatt áll a bál, de még hosszasan sorolhatnánk.

Érthető, ha sokan a monarchia pénzét pazarló felelőtlen ficsúrnak tartották Harry herceget, de most úgy tűnik, lassan sikerült megváltoztatni a róla kialakult képet.

Ezért lettl Harry herceg a Szívek hercege

Amikor Afrikába utazott Harry herceg, hiába akart segíteni, hiába akarta az ismertségét jótékonyságra fordítani, csak kritikát kapott, hogy mindez csak egy kis pozitív PR-kampány. Aztán kiderült, hogy Harry 11 éve támogat egy kisfiút, és a herceg azóta sem áll le. Legutóbb Nepálban járt, ahol felszólalt a nők jogaiért, részt vett az egyik legfontosabb helyi vallási ünnepen és meglátogatott egy kórházat – hogy csak néhány pillanatot kiemeljünk az utazásból.

Megnézem
Összes kép (1)

A róla kialakult képet mostanra szépen sikerült megváltoztatnia. A kommentelők már nem szidják, noha sokan a monarchiát feleslegesnek tartják, szerintük Harry herceg jóra használja az ismertségét, sőt sokkal aktívabbnak és hasznosabbnak ítélik meg a munkáját, mint Vilmos hercegét.

Ezért lettl Harry herceg a Szívek hercege

“Ha a rangjától függetlenül még hivatalt is vállalna és rendes polgári állása lenne, még inkább felnéznék rá, de így is ő a legdolgosabb királyi családtag” – írta az egyik hozzászóló.

“Ahogyan a nők jogaiért, az elesettekért felszólal, ahogyan támogatja őket, végre egy ember a királyi családban Diana óta, akit a való élet gondjai érdekelnek, és segíteni akar. Harry a Szívek a hercege, az anyja büszke lenne rá” – írta egy másik.

Ezért lettl Harry herceg a Szívek hercege

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top