Sztárok

Demcsák Zsuzsa: fél évig nem mertem kinyitni a szám

Bizony volt idő, mikor Demcsák Zsuzsa nem merte kinyitni a száját gyermekei előtt. A Nagy Duett sajtótájékoztatóján azt is elmondta, miért.

Végre már nem kell találgatni, kiderült, hogy kik lesznek a TV2 újabb nagy dobásának, a Nagy Duettnek a sztárpárjai. Köztük van Pál Dénes párjaként Demcsák Zsuzsa is, akiről állítólag azt tartja a műsor énektanára, hogy a legügyesebb az amatőrök között.

“Azt a kritikát kaptam, hogy én vagyok a legjobb az énekelni nem tudók közül. Nem tudom, hogy egy bóknak vegyem-e” – nevetett szerda reggel a Mokkában Demcsák Zsuzsa, aki már Pál Dénesnek is megmutatta tehetségét.

“Először telefonon keresztül hallotta a hangomat Dénes. Az autóból ülve felhívtam, és énekeltem neki. Azt azonban nem láttam, milyen arcot vágott közben, de nem akadt ki túlságosan” – mondta mosolyogva a keddi sajtótájékoztatón az NLCafénak a korábban speciálra felkért Demcsák Zsuzsa, akiről a videóban kiderül, hogy miképp fogadta élete első énektudásával kapcsolatos kritikáját.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top