Sztárok

Már jó ideje külön él Árpa Attila és felesége, Tomán Szabina

11 év után válik Árpa Attila és felesége, Tomán Szabina. A pár közösségi oldalán erősítette meg, hogy már jó ideje nincsenek együtt – írja a Blikk.

Vége Árpa Attila és Tomán Szabina 11 évig tartó házasságának. Mindkét fél közösségi oldalán erősítette meg a hírt, miszerint évek óta már csak kislányuk és a barátság köti őket össze – írja a Blikk.

“Kedves barátaink, ismerőseink! Ezúton szeretnénk a különböző találgatásokra és pletykákra reagálni. A hír igaz, Attilával már régóta külön élünk, évek óta már csak egy nagyon jó barátság és a lányunk köt össze. A válásunk okáról nem kívánunk nyilatkozni, és mindenkit arra kérünk, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket” – írta ki közösségi oldalára Tomán Szabina.

A lap felkereste Árpa Atillát is, aki így nyilatkozott: “Igen, igaz a hír, nem vagyunk már együtt, de nagyon jóban vagyunk, és mindenki boldog a saját magánéletével” – mondta a második gyerekről lemondó Árpa Attila.

Már jó ideje külön élt Árpa Attila és felesége, Tomán Szabina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top