Sztárok

Reese Witherspoon 40. születésnapja jobb, mint az Oscar parti

Reese Witherspoon sokaknak örökre Doktor Szöszi marad, ami nem is csoda. Gyakorlatilag azóta mintha nem is öregedett volna, és a ma 40 éves színésznő szerint ennek egyetlen oka van.

Nem, nem a plasztikai műtétek, mielőtt még a leginkább kézen fekvő megoldást mondanánk. “Nem aszerint élek, hogy mit várnak el tőlem. Kamaszkoromban sem éreztem cikinek, ha otthon ülök és olvasok, miközben a barátaim buliznak. Most sem érzem úgy, hogy csak a korom miatt ne tehetnék meg valamit, amihez kedvem van. Szerintem ez az örök fiatalság titka” magyarázta Reese Witherspoon, aki most a 40. születésnapjára is pazar partit dobott össze, és minden pillanatát kiélvezte.

Már amikor a kocsiba beszállt az édesanyjával, elkezdődött a buli a színésznő számára. “Rázol majd a parketten, anya?”

Crazy on the dance floor? ???????????? #BirthdayWeekend #MomsInTown ????????

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által közzétett videó,

És imádta, hogy az ünneplés már három nappal a születésnapja előtt megkezdődött. 

Reese Witherspoon 40. születésnapja jobb, mint az Oscar parti

Ahogyan arra számítani lehetett, valóságos sztárparádé volt a buli, talán csak az Oscaron volt nagyobb felhajtás. Nicole Kidman a férjével, Keith Urbannal érkezett, és a countryzenész nemcsak egyszerű vendég volt, hanem hangulatfelelős is. Láthatóan jól ráérzett, mit szeret Witherspoon.

Kate Hudson egyike volt azoknak, akik posztoltak is a buliról, de most a szokásosnál visszafogottabb képeket tett ki.

Reese Witherspoon dögös volt, mint mindig, és önfeledten táncolt mindenre. Különösen élvezte, amikor Urban és Taylor Swift együtt zenélt a színpadon. 

Figyeld csak, hogy táncolt a 40 éves sztár!

A vendégek között volt még jó néhány ismert ember, sokan a párjukkal érkeztek, de Tobey Maguire például egyedül jött a bulira, és Courteney Cox is a kolléganőjét, Isla Fischert hozta. De azért bőven akadtak házaspárok is, amit a galériára kattintva megnézhetsz: 

Megnézem
Összes kép (1)

A parti akkora feltűnést keltett, hogy hamar híre ment, és a távozóban lévő sztárokat testőrök védték meg a fotósoktól és az autogramkérőktől.

Reese Witherspoon a férjével és az édesanyjával érkezett, akik végig vele táncoltak és énekeltek a hajnalig tartó buliban.

Reese Witherspoon 40. születésnapja jobb, mint az Oscar parti

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top