Sztárok

A miniszterelnök szeretője volt a színésznő

A legtöbbször a túl tökéletes külső mögött csalfa és túlfűtött titkok vannak. Így volt ez a híres színészlegenda családjában is.

Gyakran előfordul, hogy két ember a közös munka során egymásba szeret – ez történt Páger Antallal, a pesti művészélet ünnepelt sztárjával és Komár Juliskával, az ismert színésznővel is. Házasságkötésük után beköltöztek a híres-hírhedt Páger-villába, amely még ma is az Orbán-hegyen áll. Fényűző életet éltek, sikert sikerre halmoztak szakmájukban is. De nem volt minden tökéletes.

“Ott mászkáltunk, és az Orbánhegyi út, Mártonhegyi út a közelünkben volt és egyszer a Tamás utcában, ahogy mentem, azt láttam, hogy egy gyönyörű parkban, villának az alsó lábánál fekszik egy gyönyörű, elegáns kerekes nyugágyon egy nagyon csinos nő, akiben felismertem a Komár Júliát, aki egy telefonon beszélgetett valakivel, amiben az volt az érdekes, hogy egy olyan 60-70 méteres zsinór kötötte össze a telefont az épülettel, és én még akkor ilyet soha nem láttam” – mesélt a villáról és lakóiról Lázár Egon, a Vígszínház korábbi gazdasági igazgatója. A csodálatos Páger-villa lakóinak élete és házassága azonban inkább csak úgy tűnt, mintha egy meseszerű álomba csöppent volna az ember.

Fotó: RTL Klub / XXI. sz.
Fotó: RTL Klub / XXI. sz.

Komár Júlia ugyanis állítólag nem volt hűséges – rántja le a leplet a kapcsolatról az RTL Klub XXI. század című műsorának mai adása. A feltételezések szerint Páger Antal felesége Imrédy Béla szélsőjobboldali politikusnak volt a szeretője, aki később Magyarország miniszterelnöke lett.

Páger talán ezért is hárította nejére a háború után mindannak a felelősségét, amit ő maga tett, hogy olyan szerepeket vállalt, ami miatt utóbb magyarázkodnia kellett. 

Fotó: RTL Klub / XXI. sz.
Fotó: RTL Klub / XXI. sz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top