Sztárok

Farm: Már ma nyakig trágyában túrnak a lakók

Hétfőn startol a Farm az RTL Klubon, máris nyakig tehénlepényben kell majd túrniuk, hogy egyáltalán a házat elfoglalhassák.

Noha Nádai Anikó nem fél attól, hogy piszkos lesz a keze, nem szívesen cserélne a Farm lakóival, akiknek már az első adás alkalmával meggyűlik a baja a rengeteg állattal és azok ürülékével. A játék ugyanis addig nem kezdődhet el, amíg be nem költöznek, ehhez azonban meg kell találniuk a kulcsokat, amelyek bizony nem a legillatosabb helyen rejtőznek.

A Farm játékosaira tehát rengeteg megpróbáltatás vár, a nézőkre pedig rengeteg móka, legalábbis a kakassal barátkozó Nádai Anikó, a játék egyik műsorvezetője, ezt ígéri.

“Mivel vidéken nőttem fel, számomra nem idegen dolog az állatok tisztán tartása. Ehhez a trágyázás is hozzátartozik, ahogy a Farmon is egy mindennapos dolog lesz az állatok rendberakása. Ettől függetlenül nem irigyeltem a Farm lakóit, akik közül az egyik invitált is, hogy segítsek a kulcskeresésben. Ez a feladat azonban a lakókra hárult, akiknek bele kellett gázolniuk a trágyába ahhoz, hogy megtalálják a kulcsot. Bíztam benne, hogy mihamarabb megtalálják, a keresés azonban eléggé próbára tette őket. Hogy végül kinek sikerült a megtalálnia, a mai adásból kiderül. Annyit azonban elárulhatok, hogy egy igazán szórakoztató kutatásnak lehetnek majd tanúi a nézők” – mondta az NLCafénak Nádai Anikó.

A Farmot egyébként a sajtó már korábban bejárhatta, és megalapítottuk, derék legény vagy menyecske lesz a talpán, aki ezt a játékot megnyeri! #hajrá

Farm: Már ma nyakig trágyában túrnak a lakók

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top