Sztárok

Átlátszó menyasszonyi ruhában pózol Hódi Pamela

Újabb fotót posztolt magáról menyasszonyi ruhában Hódi Pamela, rajongói legnagyobb örömére.

Egy fotózás kedvéért férj és feleség lett Berki Krisztián és Hódi Pamela. Tökéletesen áll Pamelának a menyasszonyi ruha, a virágos fejdíszt mintha rá öntötték volna.

Na akkor mutatom a sorozatunkból a kedvenc képemet☺️ Nagyon sokan hozzásegítettek, ahhoz hogy szépséges képeket készítsünk☺️ Elsőként köszönöm ViennFashion – Vivien Borzi Photography a tökéletes munkáját, precizitását és lelkesedését!????☺️ Köszönöm a swarovski köves cipőmet a Chango & Rinaldninak, örök emlék és kedvenc marad❤️ Köszönöm a gyönyörű csokrokat és koszorút a Laura virágnak☺️ Mindig szerettem volna a kezemben tartani a munkáját???? Köszönöm Bélavári Zitának a csodaszép esküvői ruhákat, amik teljesen ámulatba ejtettek???? Köszönöm Heizer Anitának a sminkemet, tökéletesebbet alkotott, mint vártam???? Köszönöm Haller Jánisnak , hogy elkészítette a hajam és a hatalmas páratartalom ellenére a fotózás végéig tökéletes maradt a hajam???? Köszönöm a szempillám, Celebpilla Encinek, aki mindig segít Nekem abban, hogy ne kelljen Magam minden nap sminkelni, hisz a műszempilla szerintem tekintet ad????❤️ Köszönöm Lévai Tímeának, aki gyönyörű alkalomhoz illő körmöket készített Nekem❤️

A photo posted by ???? (@hodipamela_official) on

Hátha a valóságban is kedvet kap a pár egy esküvőhöz, aranyos kislányuk, Natasa Zselyke biztosan örülne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top