Sztárok

Tatár Csilla végre megmutatta kisfiát! – fotó

Tatár Csilla eddig csak olyan fotókat mutatott kisfiáról, amin nem lehetett teljes egészében megcsodálni a csöppséget, de most végre a Nők Lapjával kivételt tett.

Tatár Csilla novemberben adott életet kisfiának, Milán Rubennek, akinek eddig még csupán a kis talpát, hátát vagy kezeit láthattuk, de akadt, hogy éppen profilból fotózták. Most megtört a jég, és végre itt van a kicsi teljes egészében, hatalmas mosollyal.

A csöppség egyébként minden bizonnyal nagyon nyitott baba, hiszen Tatár Csilla néha dolgozni is elviszi magával. A forgatási szünetekben pedig állítólag minden stábtag a kicsi kegyeit keresi, ami nem is csoda, hiszen zabálni való. De nem húzzuk tovább az időt, mutatjuk a picit, aki minden bizonnyal a fotóssal is azonnal megtalálta a közös hangot, mert extra cuki kép készült Milánról.

Fotó: Nők Lapja
Fotó: Nők Lapja

Nemrég pedig Tatár Csilla éppen évfordulót ünnepelt kisfiával, ugyanis közel egy éve tudta meg: végre édesanya lesz, és élete leghőbb vágya teljesül a pici születésével.

“12 hónap alatt, az apró pöttyből egy 7 kilós, 68 centis, vasakaratú, mosolygós kispasi lett. Ez az első évfordulónk Milán Rubennel!:) Ma egy éve, hogy azt a bizonyos két csíkot, majd ezt az apró kis pöttyöt megláttam!

12 hónap alatt, az apró pöttyből egy 7 kilós, 68 centis, vasakaratú, mosolygós kispasi lett.:) Ez az első évfordulónk…

Közzétette: Tatár Csilla – 2016. március 6.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top