Sztárok

Ide költöznek a Farm játékosai

Idilli környezet, festői táj, csak épp áram, hálózati víz és élelem nem lesz a Farm helyszínén, ahova a játékosok beköltöznek. Mindent maguknak kell majd megteremteniük!

A víz kútból jön majd, az elektromos áramnak néhány hétre búcsút inthetnek, és az illemhely is közös, pottyantós tréfa lesz a Farm című műsor bevállalós lakóinak. A helyszín egyébként nem Magyarországon, hanem Szlovéniában lesz egy tájvédelmi körzet kellős közepén, egy igazi parasztházban, ahol még nem lakott senki, azonban bejáratott játékszínhely, ugyanis három széria külföldi Farm realityt már leforgattak a birtokon.

A hamarosan költöző farmerek egyébként még látatlanul is nagy fába vágják a fejszéjüket, hiszen kútból kell majd vizet húzniuk, a kezdő élelmiszercsomag elfogyasztása után pedig saját maguknak kell minden élelmiszert és hozzávalót megtermelni, ráadásul az illemhelyet is, ami pottyantós WC, maguknak kell majd tisztítaniuk. A Farm játékosai a kerítésen belül szabadon mozoghatnak, egy épületben alszanak, a többiben pedig állatokat nevelnek. Két tehén, harminc csirke, két kakas, egy szamár és két kecske ellátásáért felelnek kezdetben, mindemellett növényeket kell termeszteniük, és tűzifát hasítaniuk.

A területet több mint harminc kamera pásztázza majd, ráadásul a ValóVilághoz hasonlóan itt is lesz kiválasztás, kihívás és párbaj, ahol aztán egy ügyességi, erőnléti vagy logikai feladaton derül ki, hogy ki folytathatja a játékot.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top