Sztárok

Gregor Bernadett feleslegesen szenvedett 20 évig

Gregor Bernadett úgy érzi, végre megtalálta az igazit, és az elmúlt húsz év párkapcsolati kínódásait felesleges keresgélésként írta le, de mint mondja, mostani párjáért ezerszeresen megérte a korábbi göröngyös út.

A smink nélkül is csodaszép Gregor Bernadett úgy érzi, végre megtalálta az igazit, boldog és kiegyensúlyozott, a munkáját is imádja, és a családjában is minden a legnagyobb rendben van – írja a HOT! magazin.

“Amennyit az elmúlt 20 évemben éreztem, hogy feleslegesen kínlódtam a párkapcsolatok terén, ezerszeresen megérte azért, amit most a sorstól ajándékba kaptam” – mondta a lapnak Gregor Bernadett.

Az aggódó édesanya Gregor Bernadett azt mesélte, végre megtalálta azt a férfit, akivel tökéletesen kiegészítik egymást, és az élet minden területén ott tudnak állni a másik mellett. “Nem akarunk külön lenni Attilával. Az életnek nagyon sok részén egymásra találtunk. Ő olyan, mint én, csak férfiban. És amikor engem bánt valami, akkor ott van az a hatalmas váll és azok az izmos karok, oda lehet bújni, és védve vagyok mindentől.”

Gregor Bernadett feleslegesen szenvedett 20 évig

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top