Sztárok

Ők lesznek a Farm játékosai

Jövő héten kezdődik a Farm, az RTL Klub új valóságshow-ja, amire már nagyon kíváncsiak vagyunk, nézzük, kik lesznek a játékosok!

 A Farm a jövő héttől naponta látható lesz majd az RTL Klubon. Herman Péter, a  műsorokért felelős igazgató szerint ez egy merőben más reality lesz, mint az elmúlt években megszokottak. A Farmot leginkább a Survivorhöz tudnám hasonlítani, azonban itt nem a világ másik felén kell tudni gyorsan reagálni a helyzetre, hanem egy általunk ismert környezetben, egy tanyán. A játékosok között találunk olyan háziasszonyokat, akik családjuknak vagy a környezetüknek szeretnék bizonyítani, hogy megállják a helyüket nomád körülmények között is. De olyan ­fiatalok is kiköltöznek a Farmra, akik egysze­rűen csak ki szeretnének szakadni az internet és okostelefonok által meghatározott mindennapjaikból” – mondta.

A játékosok összesen 14-en lesznek, hét fiú és hét lány. A legfiatalabb a 19 éves Valentina és a szintén 19 éves Laura, a legidősebb pedig az 50 éves Sanya. Akad köztük olyan, aki korábban már kipróbálta magát az X-Faktorban. Van köztük adrenalinfüggő tűzoltó, kaszkadőr, favágó és modell is. Sokakat a nyeremény és az ismertség, másokat pedig a mélyebb önismeret motivál. A Blikk weboldalán a játékosok fényképeit is megnézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top