Sztárok

Ekkora a mindenórás Dundika pocakja

Dundika extra cuki pocakját párja, Majka mutatta meg a közösségi oldalon. A fotóról pedig természetesen a vadítóan édes Marián sem hiányozhat.

Aki szeret olvadozni, imádni fogja Majka babaváró fotóját, amit a közösségi oldalán osztott meg. A képen ugyanis a mindenórás Dundika pólója alá a pár kisfia, a cukin szószátyár Marián kukkant be, aminél úgy érezzük, édesebb fotóra mára már nem futja senkitől.

A Story magazinnak egyébként a párjáért aggódó Majka azt is elárulta, hogy nem állnak meg két babánál. “Fura, hogy rövidesen négyen leszünk. Az a legkülönösebb, hogy még valaki érkezik közénk, akit ugyanúgy fogunk majd szeretni, mint Mariánt. Eleinte kislányt szerettünk volna, de már cseppet sem bánom, hogy így alakult. Majd lesz egy harmadik gyerekünk is, ő már biztosan lány!”

A pár esküvőt is tervez, de mint mondják, mindennek megvan a maga ideje és helye, elsősorban a gyerekeknek szeretnének mindent megadni, a lagzi csak ez után van tervben.

Íme a cuki fotó:

❤️

Közzétette: Majka – 2016. március 15.

Itt pedig egy másik kép, amin már majdnem négyen láthatók. #édes

❤️❤️❤️

Közzétette: Majka – 2016. március 11.

És még egy:

A tökéletes család számomra az, ahol feltétel nélkül szeretjük egymást. Ahol mindenki önmaga lehet, ahol a gyerekeket ú…

Közzétette: Dundika – 2016. március 10.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top