Sztárok

Damu Roland szakított várandós feleségével

Úgy tudni, nincs már együtt Damu Roland és felesége, Edina, pedig két hónap múlva a börtönt megjárt színész harmadszor is apa lesz.

Damu Roland és várandós neje, a 40 éves Edina házassága válságba jutott. A börtönviselt színész egy ideje alig-alig jár haza érdi otthonukba, ám akkor arra hivatkoztak, hogy rengeteg munkahelyi elfoglaltsága miatt tölti az éjszakákat és a nappalokat a fővárosban. Mostanra azonban komolyabbra fordult a helyzet, ugyanis a környékbeliek szerint Roland és Edina már szakított is egymással – írja a Blikk.

A szakítást támasztja alá az is, hogy a korábbi sorozatsztár öt és fél év után csütörtök este tért vissza a színpadra – az Egri csillagok című musicalben Sárközi, a cigány szerepét alakítja – egy újpesti előadáson, ahol több rokona és ügyvédei is ott voltak, anyósa és Edina azonban távol maradtak.

Damu Roland szakított várandós feleségével

Az már korábban kiderült, hogy Edina alkoholproblémái miatt megingott iránta a bizalom a férjében, s ez kikezdte a kapcsolatukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top