Sztárok

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Aki próbálta, tudja: nem könnyű természetesen viselkedni egy nagy sztár társaságában, különösen nem akkor, ha óriási rajongói vagyunk. És ez a tétel nem csak a hétköznapi emberekre igaz, hiszen vannak sztárok, akik szintén zavarba tudnak jönni a kedvenceik társaságában. Ők vallottak ezekről a pillanatokról.

Mads Mikkelsen (Hannibal-sorozat)

Eléggé zavarban voltam, amikor a futballista Michael Laudruppal találkoztam. Akkoriban egy tévésorozatban szerepeltem, és az egyik epizódban az ő csapatával kellett volna egy focimeccset játszanom. Meg tudtam szólalni, de csak hülyeség jött ki a számon. Annyira talán mégsem lehettem béna, mert a végén meghívtak, hogy focizzak egyet velük a szezon végén.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Milla Jovovich (A kaptár-sorozat)

Egyszer találkoztam Jodie Fosterrel a női wc-ben, ahová egyszerre mentünk be. Hirtelen átfutott az agyamon, mennyire imádom, és mennyi mindent szeretnék kérdezni tőle. De melyikkel kezdjem? Aztán eszembe jutott, hogy tökéletesen beszél franciául, és tudtam, hogy a lányát francia iskolába járatja, és én is oda írattam be a lányunkat, így zavaromban a francia iskolákról kérdeztem.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Bill Murray (Szellemirtók 1-2.)

Elmentem vacsorázni az ügynökömmel. Akkor épp nagyra tartottam magam, azt gondoltam sztár vagyok, erre megláttam az étterem másik felében vacsorázni Cary Grantet. Legszívesebben azonnal felálltam volna az asztaltól, hogy átmenjek beszélgetni hozzá, de ehelyett csak ültem ott egy helyben, és bámultam őt. Picivel később felállt és kiment az étteremből, de előtte rám nézett egy olyan pillantással, hogy “Tudom, mit csinálsz. Tudom, mit érzel. Megcsinálhattad volna, de csak ülsz itt helyette. Ez menő.” Azzal nyugtattam magam, hogy a helyes döntést hoztam. Később egy közös ismerősünk elmondta, hogy Cary amúgy ismeri a filmjeimet, és kedveli is őket, ahogy engem is.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Jackie Chan (a hongkongi akciófilmek fele)

Robert De Nirótól nagyon zavarba jöttem, pedig vele nem is találkoztam, csak telefonon beszéltünk. Próbáltam meggyőzni, hogy látogasson meg Pekingben, de ő azt mondta, hogy inkább én ugorjak be hozzá New Yorkban. Végül egyikből se lett semmi.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Elijah Wood (A Gyűrűk Ura-trilógia)

A híres zenészek társaságában mindig idegesebb vagyok, mint a híres színészekében. Azt hiszem akkor voltam a leginkább készen, amikor a Radioheadből Thom Yorke-kal találkozhattam. A zenészeket még mindig tudom idealizálni, a filmesekkel ellentétben.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Jason Segel (Így jártam anyátokkal)

Egy díjátadón odalépett hozzám Brad Pitt és Angelina Jolie, hogy elmondják, mennyire szerették a Lepattintva című filmemet. Úgy lefagytam, mint egy tizenkét éves kislány. Csak hebegtem-habogtam, izzadni kezdtem… Rendkívül kényelmetlenül éreztem magam. Ezek ketten valami félelmetesen jól néznek ki.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Emma Stone (A csodálatos pókember 1-2.)

Bill Murraytől teljesen kikészültem. A Zombieland forgatásán még Woody Harrelson is odafordult hozzám, hogy teljesen kattantan viselkedem, mióta Bill Murray megérkezett a forgatásra. “Azt gondoltam laza csaj vagy” – ezt mondta nekem Woody.

Robin Williams (Mrs. Doubtfire)

Évekkel ezelőtt találkoztam egy jótékonysági gálán Nelson Mandelával, és fogalmam sem volt, hogy mit kéne mondanom. Akkora megtiszteltetés volt a társaságában lenni, hogy egyszerűen semmit nem tudtam kinyögni. Mit is mondhattam volna? »Ó, apartheid…igen!«

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Jonah Hill (21 Jump Street – A kopasz osztag)

Amikor találkoztam Kobe Bryanttel egyszerűen nem jöttek szavak a számra.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Sam Worthington (Avatar)

Pár éve bemutattak Brad Pittnek, és fogalmam sem volt, hogy mit kéne mondanom. Úgy viselkedtem, mint egy idióta. Brad hihetetlenül kedves és jó fej volt, én meg csak álltam ott némán, mint valami ütődött. A Sydney-i Olimpiáról kérdezgetett, és miután látta, hogy csak motyogok valamit magamban érthetetlenül, azt mondta, hogy “Örülök, hogy találkoztunk”, és már odébb is állt.

Sztárok, akik totál zavarba jönnek más hírességektől

Jennifer Lawrence (Az éhezők viadala)

Végül, de nem utolsósorban itt van nekünk Hollywood legfőbb rajongója, Jennifer Lawrence – akiért amúgy a fél világ rajong – olyan szinten tud zavarba jönni a kedvencei láttán, mint egyszeri Justin Bieber-rajongó az énekes öt méteres közelében. Teljesen kikészült, amikor Jack Nicholson játékosan flörtölve gratulált neki az Oscarjához, szinte menekült, annyira zavarba jött Jeff Bridges látványától, Taylor Swiftnek pedig egyenesen rajongói üzenetet küldött. Tőle inkább nem idézünk, mivel mindez szerencsére videón is megleshető.

További cikkeink rajongás témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top