Sztárok

Kim Kardashian pucér szelfije miatt őrjöngenek

Szülés után 13 héttel így néz ki Kim Kardashian anyaszült meztelenül. Vagy nem. Vagy lehet, hogy igen, de ki tudja? Mindenesetre ismét elérte, hogy róla beszéljenek.

“Amikor úgy vagy vele, hogy nincs egy rongyod, amit felvegyél” – írta Kim Kardashian a legfrissebb posztja mellé, ami azonnal nagy érdeklődést keltett. Érthető, elvégre meztelenül látható rajta. Bár tegyük hozzá, Kim Kardashian ruha nélkül sem egy újdonság, annyiszor mutatta már meg magát. 

De térjünk vissza a fotóhoz, ami körül már kisebb őrület alakult ki.

When you're like I have nothing to wear LOL

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Különböző oldalakon azt vitatják, vajon tényleg ez az első pucér kép Kim Kardashianról a második szülése óta. Igaz, ezt egyetlen szóval sem említi a celeb,  de mégis mindenki biztosra vette, hogy a fotó friss.

Kim Kardashian pucér szelfije miatt örjöngenek

Miközben ugye azért vannak arra utaló jelek, hogy ez a kép nem Kim Kardashian szülés utáni alakját mutatja meg. Vegyük például azt, hogy nem szőke. Ezen persze egyetlen parókával könnyen lehet segíteni. Nemrég éppen a férje kedvéért viselt egy partin platina loboncot, amire csak azért nehéz emlékezni, mert mindenki arról beszélt, hogy Kim Kardashian leszigszalagozta a mellét.

Szóval ezt leszámítva valójában most így néz ki: 

A másik érdekesség, hogy 50 héttel ezelőtt, vagyis közel egy éve éppen ugyanilyen képet posztolt, csak akkor ruhát viselt. A környezet viszont szakasztott mása a mostaninak: a függöny éppen odáig van lehúzva, a törölközők ugyanúgy állnak a polcon, mint egy évvel ezelőtt. És itt még a frizura is stimmel: éppen olyan színű és olyan hosszú, mint amit Kardashian a párizsi divathétre csináltatott magának. Nézd csak a részleteket!

Kim Kardashian pucér szelfije miatt örjöngenek

Hogy miért őrjöngenek annyian a kép miatt, azt nem értjük. Miért baj, hogy egy régi meztelen képet posztolt? Miért nem lehet egy vállrándítással elintézni, hogy egyesek szerint ez egy friss kép, miközben hát ugyan már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top