Sztárok

Készülj, útban van Baukó Éva és Alekosz gyereke

Na igen, azt nem tudom, hogy mennyire vagyunk felkészülve, de hamarosan itt a celebvilág újabb generációja, ez biztos. Baukó Éva és Alekosz is kiveszi ebből a maga részét.

Ahogy azt már korábban írtuk, Alekosz és Baukó Éva együtt próbálják meg helyretenni az életüket. Mindezt az Édes élet kamerái előtt, és az sosem volt kérdés, hogy Alekosz a nőt (is) látja a barátjában.

Készülj, útban van Baukó Éva és Alekosz gyereke

“A mi kapcsolatunk egy hinta, ami előre-hátra kileng, néha előre, akkor meglátom benne a nőt, főleg amikor úgy helyezkedik, különböző pozíciókba. Ha például beszáll a kocsiba, és meglátom a combját, vagy lehajol valamiért, és meglátom a fenekét, utána előrebillenek. Aztán amikor szembenéz, visszabillenek a baráti szintre” – magyarázta Alekosz a maga modorosságában. Most viszont nem ő, hanem Baukó Éva tett ajánlatot a férfinak.

Ha Alekosz mondja…. 😀 ???? #édesélet #alekosz

Közzétette: Édes Élet – 2016. március 3.

“Én idén teherbe fogok esni, ha nem mástól, tőled” – bukott ki belőle egy konyhai főzőcskézés közben, és Alekosznak először le sem esett, amit hallott. Később pedig jobbnak látta, ha inkább kimegy egy kicsit lehiggadni. “Itt erkölcsi problémák merültek fel” – mondta, majd kisétált a konyhából.

Mivel az Édes életben bármi megtörténhet, talán idáig nem megy el Baukó Éva sem, de ki tudja?

A videóra kattintva megnézheted az egész jelenetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top