Sztárok

Abbahagyja a filmezést Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője

Azután, hogy a Saul fia elnyerte az Oscart, óriási lehetőségei lehetnének a filmes világban Röhrig Gézának, ám ő úgy döntött, abbahagyja a filmezést.

Röhrig Géza a A Magyar Filmhét alkalmából rendezett beszélgetésen mindenkit meglepett a kijelentésével – írja a Bors. “A feleségem mindig azt mondta, én egy túlélő vagyok. Ezért is vállaltam el a szerepet, minden ízében illett hozzám. De a helyzet az, hogy most már egy kicsit élni szeretnék, és nem túlélni. Ezért vá­gyom a csendet” – mondta a nemrég még Stallonéval szelfiző Röhrig Géza, Rajna Gá­bor, a film egyik producere pedig a háttérben bólogatott, tudomásul vette, bármit készít a gárda, másik főszereplőt kell keresniük.

A Saul berobbant az éle­tembe, én nem terveztem ezzel, csak eljátszottam a nekem szánt szerepet. Őrült siker lett, és nagyon jólesik, hogy sokan gratulálnak. Most sokan hívnak kávézni, olyanok, akik fél évvel ezelőtt a köszönésemet sem fogadták, és talán sokan dolgoznának velem szívesen. De én más utat járok. Szeretnék egy regényt befejezni, amit már elkezdtem írni. Ez egy családregény család nélkül, én így nevezem. Egy cigány fiúról szól, aki nevelőintézetben nőtt fel, a magyaroknak cigány, a ci­gá­nyok­nak magyar. Elindul, és megkeresi az édesanyját. Halott tenger lesz a címe. Emellett dalokat írok egy szál gitárra, azokat szeretném játszani. Ezek érdekelnek engem, nem a csillogás. Hiába nyíltak ki Hollywood ajtói, én azokon nem kívánok be­lépni” – mondta Röhrig Géza.

 

Abbahagyja a filmezést Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top