Sztárok

A Szulejmán szereplői zokogva búcsúztak: Ibrahim halála mindenkit megviselt

Akik ismerik a történelmet, nem lepődtek meg Ibrahim pasa halálán. Ezúttal azonban nemcsak a sorozat rajongói, de a Szulejmán szereplői is örültek volna, ha mesévé változtatják ezt a történelmi fordulatot, és megmenekül a pasa.

Legutóbb akkor borultak ki a Szulejmán-rajongók, amikor kiderült, hogy az RTL Klub leveszi a képernyőről a sorozatot. Most a tüntetésig nem jutottak el, de azért elég beleolvasni a hozzászólásokba, amelyek Ibrahim pasa kivégzésének videójához érkeztek.

A sokkoló részlet megviselte a nézőket, de nemcsak őket, hanem annak idején magukat a színészeket is.

Okan Yalabik, aki Ibrahim pasát alakította, nemcsak igazi jó barátja lett a Szulejmán főszereplőjének, Halit Ergencnek. A két  színész pontosan tudta, hogy eljön majd ez a jelenet, de Ibrahim kivégzése borzalmasan nyomasztó volt.

Szulejmán szereplői zokogva búcsúztak: Ibrahim halála mindenkit megviselt

“Már a sorozat előtt is ismertük egymást, de a Szulejmán alatt nagyon összehangolódtunk, olyan ő nekem, mintha a fivérem lenne. Két héttel Ibrahim pasa kivégzés előtt már ideges voltam, mert tudtam, hogy örökre eltűnik a sorozatból, és vége a közös munkának” – mesélte egy interjúban a Szulejmán sztárja, aki azt is elárulta, hogy Yalabik is egyre feszültebb és rosszkedvűbb lett a forgatás közeledtével. 

A bennük gyűlő feszültség kihatott a stábra is. “Hallani lehetett a légy zümmögését is, levegőt sem mertek venni a többiek. Rólam mindenki tudja, hogy könnyen elérzékenyülök, ezért többször kértem, hogy álljunk le a forgatással, mert könnybe lábadt a szemem, elszorult a torkom, és képtelen voltam elmondani, ami a forgatókönyvben állt. Aztán zokogásba törtem ki a végén, mintha tényleg megöltem volna a legjobb barátomat, ez másokra is átragadt.”

Szulejmán szereplői zokogva búcsúztak: Ibrahim halála mindenkit megviselt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top