Sztárok

16 évvel fiatalabb Polyák Lilla új szerelme, Gömöri András Máté

Polyák Lilla a kollégájába szeretett bele. 16 évvel Gömöri András Máté 16 évvel fiatalabb nála a színésznőnél, nem csak a színházból, de a Barátok közt sorozatból is ismerheti a közönség.

Polyák Lilla és férje 20 év után váltak külön. Homonnay Zsolt azonnal új párra lelt, egy, a színházban dolgozó táncosnő személyében, most pedig a színésznőre is újra rátalált a szerelem. Színpadi szerelme, a 23 éves Gömöri András Máté rabolta el a szívét. A Marie Antoi­nette próbái során kerültek közel egymáshoz. A próbaidőszak kezdetén Máté szerette volna jobban megismerni Lillát, aki a címszerepet alakítja a musicalben, és akinek titkos szeretőjeként jó néhány pikáns szerelmi jelenetben is szerepelnek együtt. Minderről a BEST magazinnak beszéltek.

16 évvel fiatalabb Polyák Lilla új szerelme, Gömöri András Máté

“Szép, igaz, működőképes szerelem van kettőnk között,amit mindketten komolyan veszünk. De ott voltak a kétkedők, akiket naponta hallottunk, úgyhogy tudtuk, ezek a hangok vagy szétválasztanak minket, vagy, ha erősen fogjuk egymás kezét, együtt maradunk. Úgy néz ki, nem a kétkedőknek lett igazuk” – mondta el az önsanyargató Gömöri András Máté, akit nem csak a színházból, hanem a Barátok köztből is ismerhetnek a nézők.

“Egyszerűen nem értettem, miért ostromol, és rendre lemondtam a felkínált találkozókat. Egyszer aztán beállított a kedvenc kávémmal, ami nagyon jólesett. Egyre többet beszélgettünk, és ez feltűnt a kollégáknak és a darab rendezőjének, Kerónak is. A férjemtől való különválás után jól éreztem magam hármasban a gyerekekkel, nem így terveztem, de olyan erős volt köztünk a vonzalom, hogy be kellett látnom, szükségem van Máté közelségére” – mondta el az egyik napilapnak Polyák Lilla, aki azért döntött úgy, hogy beszél a szerelméről, mert nem szerette volna, ha pletykálnak róluk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top